Om meg

Hei! Mitt navn er Vidar Bergum. Fra mitt kjøkken i Istanbul har jeg drevet denne bloggen siden oktober 2015.

Jeg er født og oppvokst i Trøndelag. Så ofte jeg kan tar jeg turen hjemover, men bodd der har jeg ikke gjort siden 2002. Da flyttet jeg til Bergen for å studere.

Som nyutdannet siviløkonom søkte jeg meg videre ut i verden og fikk jobb i London. Planen var å samle et par års internasjonal erfaring før jeg vendte snuten nordover igjen. Tre jobber, en mastergrad og ti år senere sa jeg opp jobben i Londons finansverden, hyrte flyttebyrå og flyttet i stedet lenger sørover. Siden 2015 har jeg bodd i den historiske bydelen Balat i Istanbul med min tyrkiske samboer Ozan og katten Irene (etter Irene Adler, men vi kaller henne bare kedi).

Her livnærer vi oss på eiendomsinvesteringer og frilansoppdrag. Det betyr at jeg er tilgjengelig for et bredt spekter av oppdrag, både i Tyrkia og i Norge. Ta gjerne kontakt om du vil undersøke muligheten for et samarbeid. Jeg er tilgjengelig for frilansoppdrag som blant annet skribent/fotograf, foredragsholder eller guidede turer i Istanbul. Mer info finner du her.