86CFA838-B3AB-4B12-970B-A463151C5222

Månedens favoritter: Desember 2015

Jeg var ikke den eneste som strevde med å finne julestemningen i desemberens rekordvarme, men det ble da både jul og juleferie likevel. Til og med snøen kom til slutt, både hjemme i Norge og her i Istanbul.

På bloggen ble det 12 innlegg i desember. Den fikk seg også egen Facebookside (som du kan følge her) og jeg la ut de første innleggene om mine opplevelser og erfaringer i Istanbul – flere av de blir det også i 2016. Og, ikke minst, mer enn en tredobling i besøk fra måneden før. Det inspirerer!

Etter litt resirkulering av høstens innlegg i mellomjula er juleferien nå over for min del. I januar kommer det mange spennende nye oppskrifter, fortsatt med fokus på enkel, god og fargerik mat med spennende smaker. Mange vil i 2016, med god grunn, forsøke å kutte ned på kjøttkonsumet. Heldigvis betyr det ikke at en må kompromisse på smak. Det handler om å utnytte smaken i hver råvare, og da er grønnsaker minst like spennende som kjøtt! Så følg med fremover for flere oppskrifter som setter råvarene i sentrum, både med og uten kjøtt ?

Men først et tilbakeblikk på de fem innleggene som skilte seg ut og fikk klart mest besøk i 2015s siste måned: fire av mine favorittoppskrifter – og et innlegg om min heller tvilsomme første tur på det lokale markedet ? Du finner alle nedenfor, klikk på bildet for å gå til innlegget.

Men først: Takk for alle besøk, likertrykk og kommentarer i 2015, godt nytt år og på gjensyn i 2016!

Fantastisk vær på siste juleferiedag i Trøndelag. Godt nytt år!
Fantastisk vær på siste juleferiedag i Trøndelag. Godt nytt år!

Rødkålsalat med appelsin, hasselnøtter og granateple

Rødkålsalat med appelsin, hasselnøtter og granateple
Rødkålsalat med appelsin, hasselnøtter og granateple

Aubergine med sitronyoghurt og hvitløk

Aubergine med sitronyoghurt og hvitløk
Aubergine med sitronyoghurt og hvitløk

Aubergineruller med tyrkiske kjøttboller

Aubergineruller (1 of 3)

Mykt pannestekt flatbrød

Mykt pannestekt flatbrød
Mykt pannestekt flatbrød

Kunsten å handle på det lokale markedet

Balat Carsisi

Følg meg gjerne på Facebook (/etkjokken) og Instagram (@vidiberg), så får du med deg både nye innlegg på bloggen og andre ting jeg lager hjemme. Du kan også få nye innlegg rett i e-posten ved å abonnere på bloggen i høyremargen.

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Hør på sesong 2 nå!

Annonse (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisen var riktig 7.11.20, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos hhv. ARK og Norli etter at du klikker lenken.

Annonse (Hvorfor?)
Flere oppskrifter som dette i min nye bok 👇
Flere historier som dette i min nye bok 👇
Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

«Fargerikt og inspirerende​»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring