Hvordan kan Et kjøkken i Istanbul bli enda bedre for deg?

Av

På denne tiden i fjor eksisterte Et kjøkken i Istanbul kun i mitt hode. Konseptet hadde begynt å ta form og jeg hadde en ganske lang liste gående over innlegg jeg skulle skrive når jeg kom i gang utpå høsten, så snart huset var ferdigoppusset, kjøkkenet på plass og vi hadde funnet oss til rette i vårt nye hjem. Bloggen skulle bli hobbyprosjektet de seks månedene tyrkisk språkkurs var min hovedbeskjeftigelse.

Men de seks månedene er over for lenge siden og med over 18.000 unike besøkende de siste månedene er ikke bloggen lenger bare min. Dere er ganske mange som kommer tilbake jevnlig, mange flere enn jeg hadde regnet med. Og dere bruker oppskriftene, legger ut bilder på Insta og kommenterer på det jeg legger ut. Det er moro å se at mange blir inspirert av det jeg driver med, det gjør det verdt å holde på!

Så i det jeg sitter og planlegger de neste ukene for bloggen har jeg en utfordring til dere alle: Dialog. Jeg vil høre hva dere tenker. Hva dere vil ha mer av. Hva jeg ikke gjør men dere vil ha. Hva jeg kan gjøre bedre. Så bloggen kan bli enda bedre. Og litt mer akkurat sånn som dere vil ha den. Sånn at dere fortsatt har godt utbytte av bloggen, at dere fortsatt synes at den er så spennende at dere snakker om den med kolleger i lunsjpausen, og at dere fortsatt blir inspirert til å prøve noe nytt og kanskje litt annerledes til middag.

Hva vil dere ha mer av? Oppskrifter? Livet i Istanbul? Markedene og matbutikkene i Istanbul? Kjøkkentips? Bakgrunn om ingrediensene? Hvordan jeg tenker på mat? Kanskje er det noen spesielle oppskrifter dere savner? Mere tekst? Mindre tekst? Flere bilder? Færre bilder? Menyforslag? Samleposter? Tips til hva som kan serveres til?

Hva savner dere? Er det noe jeg ikke gjør som jeg burde gjøre? Noe jeg ikke skriver om men burde? Noe som mangler i menyoppsett og layout?

Hva kan jeg gjøre bedre? Er oppskriftene godt nok forklart? Burde jeg forklare ingredienser bedre? Er rettene for vanskelige? For enkle? Bruker jeg for mange ukjente ingredienser? Tar de for lang tid? Er tipsene til hvordan rettene kan matches med hverandre gode nok? Er det noe jeg godt kan kutte ut? Er layouten god nok? Er det lett å finne frem?

Så gi lyd! Og ikke være redd for å dra frem mangler eller ting som kan forbedres, alt vil tolkes i beste mening. Legg igjen en kommentar under, eller på Facebook. Eller send meg en mail på post@etkjokken.com om du vil at det skal bare være mellom oss to. Sammen gjør vi bloggen enda bedre. Jeg gleder meg til å høre fra dere!

Tusen, tusen takk!

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Få unik inspirasjon i innboksen!

6 unike oppskrifter fra Istanbul hver søndag.

Annonse (Hvorfor?)
Dekorativt skille

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

Siden 2022 har jeg tilbudt medlemskap for å støtte arbeidet med denne siden. Medlemmer får en rekke fordeler, som 140+ eksklusive oppskrifter og artikler, reklamefri tilgang, månedlige Masterclasser og mye mer.

Vidar Bergum setter boller på plass i fargerik kjøkkenhylle
Foto: Bahar Kitapcı

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert, har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap.

Som medlem får du reklamefri tilgang til over 450 unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor, eksklusive matkurs, nyhetsbrev om ingredienser, matkultur og kjøkkentips og mer.

Ny her? Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Lær alle triksene, få alle oppskriftene

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap. Medlemmer får blant annet:

🍴 450+ unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor
📄 Månedlig e-hefte med nye oppskrifter
📺 Eksklusive matkurs
⭐️ Eksklusive nyhetsbrev om ingredienser, matkultur & kjøkkentips
✌️ Reklamefri tilgang
og mer

Ny her?

Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Dekorativt skille
Vidar Bergum drikker te foran inngangsdøren til huset sitt i Istanbul
Vidar Bergum
Foto: Bahar Kitapcı

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Dekorativt skille

5 kommentarer

 1. Du gjør så mye riktig at det er vanskelig å komme med forbedringsforslag, rett og slett! Hvis jeg absolutt må sette fingeren på noe, er det at sidene laster litt tregt på PC (ikke noe problem på mobil). Kanskje det er mulig å optimalisere hastigheten litt? Men dette er virkelig flisespikkeri, altså.

  Hold fram som du stevner, syns jeg. 🙂

  1. Tusen takk for tilbakemeldingen, Mette! Hyggelig å høre 🙂

   Jeg er klar over at sidene laster litt tregt til tider og har jobbet en del med å forsøke å optimalisere, til liten (ingen) nytte. Men i løpet av kort tid vil bloggen få ny motor (det som heter tema i WordPressverdenen), testene jeg har gjort så langt tyder på at sidene da kommer til å laste langt raskere. Vi krysser fingrene for at det blir bedre da!

   1. Det ser jeg fram til! Jeg laget forresten kikertsalaten din med ovnsbakt aubergine, tomat og halloumi i går – det var kjempegodt. 🙂

 2. Synes du har en utrolig spennende matblogg! Takk for alt du deler av inspirasjon og glede. Har ikke så mye jeg skulle ønske var annerledes, men kanskje oppskrifter på ulike type drikker som brukes i Tyrkia. Lurer også på hvilken bloggplatform du bruker?

  1. Tusen takk Dina! Jeg skal tenke på den, kan godt komme et innlegg om det litt senere 🙂
   Jeg bruker WordPress, som er bransjestandard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen dager før kommentaren publiseres.