Barn lager snøfigur i gatene i Balat, Istanbul januar 2017 / Et kjøkken i Istanbul (foto: Vidar Bergum)

Annonse Norli (Hvorfor?)

I nyttårsinnlegget for en ukes tid siden lovde jeg å dele enda mer fra livet i Istanbul med dere. En av måtene jeg har tenkt å gjøre det på er denne: Postkort! Av den mer moderne typen selvsagt.

Jeg skriver litt mer om hva disse postkortene vil inneholde i den aller første utgaven, som du finner nedenfor. I korte trekk er det fire ting:

  • Et bilde, fortrinnsvis fra gatene i Istanbul
  • En kort tekst, som kan være alt fra en hverdagshistorie til noe nytt jeg oppdaget i uka som gikk
  • Oversikt over nye blogginnlegg siste uke
  • Lenker til 2-3 godbiter fra arkivet som passer fint til middag denne uka

Har du lyst til å motta ukentlige postkort fra Istanbul er det bare å fylle ut skjemaet under. E-postadressen din vil ikke brukes til noe annet enn det du selv melder deg på for, og du kan når som helst melde deg av igjen ved å følge lenker i mailene som kommer. Du kan også melde deg på når som helst ved en senere anledning helt nederst på bloggen eller i etterkant av innlegg.

Håper du har lyst til å følge med!

Så snart du har meldt deg på vil du motta en e-post som ber deg bekrefte e-postadressen din. Det må du gjøre før du mottar noenting. Finner du ikke denne e-posten, sjekk om den har havnet i spam-mappen.

[mailerlite_form form_id=1]

Postkort fra Istanbul #1

Barn lager snøfigur i gatene i Balat, Istanbul januar 2017 / Et kjøkken i Istanbul (foto: Vidar Bergum)
Nabounger bygger snøfigur etter det store snøfallet i Istanbul de siste 24 timene.

Velkommen til det første postkortet fra Et kjøkken i Istanbul!

Da jeg startet Et kjøkken i Istanbul for et drøyt år siden hadde jeg aldri sett for meg at den skulle nå så langt som den har gjort. Det har vært en utrolig spennende reise og jeg er så glad for at du har hatt lyst til å være med på den.

Bloggen har etterhvert passert 200 innlegg og det kommer stadig flere – jeg har ingen planer om å trappe ned på tempoet med det første. Men jeg tenker at innimellom, sånn en gang i uka kanskje, er det ikke så dumt å sette seg ned og se litt tilbake på uka som gikk. I en hektisk hverdag er det ofte sånn at øyeblikkene forsvinner så altfor fort, også får vi aldri tid til å hente de tilbake.

Fremover kommer jeg derfor til å sende ut en ukentlig mail, eller postkort som jeg har valgt å kalle det, til de som har lyst til å motta det. Her vil jeg dele litt mer «fra innsiden» fra livet i Istanbul. Temaet vil variere fra uke til uke, men det vil gjerne være en liten historie fra uka som gikk. Kanskje har jeg oppdaget et nytt marked, en ny ingrediens. Kanskje skjedde det noe morsomt på gata, sånn helt tilfeldig. Kanskje skjer det noe i nabolaget. Eller kanskje har jeg jobbet med et prosjekt utenfor bloggen jeg vil fortelle dere om? Små øyeblikk fra hverdagen i Istanbul, med andre ord.

Jeg vil også kort oppsummere ukas innlegg på bloggen (med lenker), så slipper du å tenke på om du har gått glipp av noe godt. Av og til bare raser dagene av gårde og det er lett å gå glipp av både det ene og det andre. Da er det bare å søke opp siste postkort fra Et kjøkken i Istanbul for å sjekke om det har skjedd noe spennende på bloggen siste uka. Greit, ikke sant?

Også vet jeg jo at de fleste følger bloggen for middagsinspirasjon, så jeg tenkte også å finne frem et par-tre godbiter fra arkivet som passer til sesongen. Jeg har endelig fått kategorisert oppskriftene litt bedre, så det skal være lettere å finne frem i arkivet på bloggen (sjekk oppskrifter fra menyen), men jeg tenker at det også kan være greit å slippe å lete seg gjennom et stort arkiv. Så da gjør jeg den jobben for deg, én gang i uka 🙂

Håper du vil bli med på dette fremover. Som medlem av mailinglisten vil du fortsatt få en e-post hver gang det er nye innlegg på bloggen. Vil du bare motta det ene eller det andre, eller du vil melde deg av helt, kan du følge lenken i bunnen av denne e-posten. Skulle du endre mening senere finner du den samme lenken i hver eneste e-post du mottar fra meg eller bloggen. Trykk lenken og huk på eller av det du vil motta eller ikke motta. Vil du fortsette å motta begge deler trenger du ikke gjøre noe som helst.

Og du? Send meg en gjerne en melding om du har noe på hjertet. Ris, ros – eller bare et bilde av noe du har lagd fra bloggen. Det gir mye inspirasjon å høre fra deg som faktisk bruker bloggen.

Med ønsker om ei fin helg!
Vidar

Uka som gikk på Et kjøkken i Istanbul

Fra arkivet

Her vil jeg hver uke dra frem 2-3 godbiter fra arkivet som passer godt for årstiden

 
Oppdatert 7. april 2018 for å reflektere endringer i nyhetsbrevene

Få gratis utdrag fra min siste bok!

Vil du ha tre eksklusive oppskrifter fra min nyeste kokebok?

Prøv disse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heisann, Vidar her!

Heisann, Vidar her!

Jeg lager enkel og fargerik mat med en historie.

Annonse Norli (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisene var riktige 1.5.21, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos Norli etter at du klikker lenken.

Populært

    Hummus - oppskrift fra Et kjøkken i Istanbul. Foto: Bahar Kitapcı.
    Squashkaker mücver med yoghurt på gammel bakgrunn
Annonse (Hvorfor?)

Lyst på noe annet?

Velkommen tilbake!

Vidar Bergum leser kokebok

Som jevnlig leser tror jeg du kan ha stor glede av mitt populære nyhetsbrev, med masse inspirasjon fra Istanbul hver uke.

Få mine populære Postkort fra Istanbul

Som velkomstgave vil du også motta et gratis e-hefte!

Ved å trykke «Få nyhetsbrev!» aksepterer du betingelser og personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med ditt gratis e-hefte og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til blogginnlegget
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum smilende portrettfoto

Heisann! Vidar her.

Vil du ha et gratis e-hefte med utdrag og tre eksklusive oppskrifter fra min siste bok?

Nei takk
Vidar Bergum leser kokebok
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum smilende portrettfoto

Ditt gratis e-hefte er på vei!

Finner du det ikke? Sjekke mappene for reklame, oppdateringer eller søppelpost.

 

Om litt vil du også få mer informasjon om nyhetsbrevene du vil motta. Gleder meg til å holde kontakten med deg!

Lukk og gå tilbake til blogginnlegget
Vidar Bergum leser kokebok
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum 🇳🇴

Vidar Bergum 🇳🇴

Enkel og fargerik mat med en historie.

På norsk!

Hva har du lyst på?