fbpx
Annonse (Hvorfor?)

Vinn gavepakke fra Istanbuls matmarkeder!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Annonse

Kjøp Aubergine & tahini nå og få 50 kroner rabatt, gratis frakt og boka levert i postkassa! 👇

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Nå trykt i
1
eksemplarer!

👇

På salg!

Hummus & granateple – Mat fra Tyrkia og Midtøsten / Vidar Bergum / Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul har vokst helt eventyrlig de siste 6 månedene. Det feirer jeg med gi-bort-konkurranser!

Det siste halvåret har Et kjøkken i Istanbul tatt steget opp fra å være en liten nisjeblogg til å nå et mye bredere publikum. Den daglige trafikken er omtrent tredoblet siden november – antallet Facebookfølgere mer enn doblet. Kjempegøy!

Når jeg lager maten til bloggen bruker jeg noen av verdens aller beste ingredienser. Tyrkere flest er kanskje ikke så rike som nordmenn i kroner og øre, men når det kommer til mat firer de ikke på kvaliteten. Tradisjonene er for lange og vekstforholdene for gode til det.

Heldigvis er det relativt enkelt å få tak i det aller meste jeg bruker av ingredienser også i Norge, enten på supermarkeder eller i internasjonale forretninger. Men det er ikke til å komme unna at kvaliteten på de masseproduserte varene som importeres ikke er helt den samme som den jeg får kjøpt på kryddermarkedet. Misforstå meg rett – maten blir veldig god med ingrediensene du får tak i i Norge. Men jeg skulle av og til likevel ønske at alle kunne hatt tilgang på den fantastiske kvaliteten man finner på varene her nede.

Derfor: Denne måneden gir jeg bort gavepakker med fantastiske ingredienser rett fra kryddermarkedet i Istanbul!

Tyrkiske chiliflak (pul biber) fra kryddermarkedet i Istanbul (Misir carsisi) / Et kjøkken i Istanbul

Tørkede aubergine, tomater og chili fra kryddermarkedet i Istanbul (Misir carsisi) / Et kjøkken i Istanbul

Hvordan bli med i trekningen

Alt du trenger å gjøre å melde deg på Et kjøkken i Istanbuls nyhetsbrev ved å fylle ut skjemaet under. Da vil du motta mine ukentlige Postkort fra Istanbul. Du vil også  motta en e-post hver gang nye blogginnlegg legges ut. Om du skulle ønske det kan du enkelt melde deg av igjen ved konkurransens slutt, men du må fremdeles være medlem når trekningen skjer.

Er du allerede medlem? Supert! Så lenge du har åpnet minst én av de tre siste nyhetsbrevene er du allerede med i trekningen! Men les videre for å øke vinnersjansene…

Ekstra vinnersjanse

God mat og gode ingredienser er til for å deles. Derfor får du en ekstra vinnersjanse for hver venn du tipser og som melder seg på. Be de om å legge inn e-postadressen din i feltet “E-postadressen til vennen som tipset deg”. Vinner de vil dere begge få en gavepakke! (Selvfølgelig så lenge også du har meldt deg på).

Del derfor gjerne konkurransen på Facebook eller mail – det gjør du enkelt ved å trykke på knappene under innlegget 🙂

Ja, jeg vil være med i trekningen av en gavepakke fra matmarkedene i Istanbul!

OBS! Konkurransen er avsluttet og trekningen er foretatt. Det blir imidlertid helt sikkert flere trekninger blant de som mottar nyhetsbrevet i fremtiden. Du må derfor gjerne melde deg på nyhetsbrevet ved å fylle ut skjemaet under likevel. Men du er altså ikke lenger med i trekningen i denne runden. 

Når du har fylt ut skjemaet og trykt «Meld meg på!» vil du motta en e-post. Du må åpne denne og følge instruksjonene for å bekrefte din e-postadresse. Noen ganger havner denne e-posten i søppel- eller spam-mappen, så sjekk denne dersom du ikke finner e-posten.

Vinneren trekkes fredag 2. juni 2017, så meld deg på innen 1. juni for å være sikker på å være med i trekningen.

Oppdatering 2. juni 2017: Vinneren er trukket og kontaktet. Følg med på bloggens Facebookside for mer informasjon og flere sjanser til å vinne premier fra Istanbul.

Lykke til!

Følg med videre

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Over 90 oppskrifter!

👇

2. plass på listen!

👇

Ny bok! 😍

Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

Ny bok! 😍

Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

Mer godt

Ny bok! 😍

Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

Siste nytt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Annonse (Hvorfor?)

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring