De fem mest populære innleggene fra måneden som gikk.

Sommer er lavsesong for matblogger. Dere reiser på ferie, spiser ute – og spiser dere hjemme skal det nok helst være enkelt og velkjent. Og det trenger man jo ikke alltid matblogger til.

Men du som leser Et kjøkken i Istanbul tror jeg ikke har tatt sommerferie i år, for her fortsetter bare pilene å peke rett opp. Flere milepæler ble nådd i løpet av måneden – 3.000 følgere på Facebook, 100.000 unike besøkende til bloggen siden oppstart. Og ny besøksrekord, igjen. Kjempegøy!

Ny Facebookgruppe: Mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor

Siden vi nå er så mange startet jeg denne måneden Facebookgruppen Mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor. Her deler vi inspirasjon og erfaring fra, vel, mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor. Vi er allerede godt over 300 medlemmer og det har blitt et riktig så trivelig sted å være! Du er mer enn velkommen til å bli med ved å følge denne lenken.

Ukemenyer

I juli begynte jeg også så smått med ukemenyer. De var svært godt besøkte og fortsetter også i august. Har du lyst til å motta disse er det bare å melde seg på mitt nyhetsbrev Postkort fra Istanbul. Da får du ukemeny annenhver uke – og en historie fra Istanbul annenhver uke. Du får også lenker til siste ukes nye blogginnlegg. Du kan enkelt melde deg på ved å fylle ut skjemaet under. Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din etter at du har fylt ut skjemaet. Du kan når som helst enkelt melde deg av igjen.

[mailerlite_form form_id=1]

Topp 5: Juli 2017

Aller flest var det som klikket seg inn på innlegget om 12 matretter å prøve når du er i Tyrkia (og oppskrifter for deg som er hjemme). Begge ukemenyene (Sommermat og (Tilfeldigvis) vegetarisk) var også populære. Av innleggene med bare nytt innhold var disse fem de mest besøkte i  juli måned:

1. Syrisk baba ganoush

Syrisk baba ganoush - oppskrift / Et kjøkken i Istanbul

De to første på listen var litt i særklasse denne gangen, og aller flest var det som besøkte min oppskrift på syrisk baba ganoush, en syrligere variant av auberginedippen. Vel fortjent, for både denne og nummer to på listen er store favoritter hjemme hos oss!

2. Den beste sommersalaten

Den beste sommersalaten - oppskrift / Et kjøkken i Istanbul

Frisk og deilig, basert på salater slik de ofte lager de i Midtøsten nå på sommeren. Passer til nær sagt alt gjør det også. Hva er det ikke å like?

3. 2 små lyse rugbrød

To små lyse rugbrød – oppskrift / Et kjøkken i Istanbul

Alle må ha brød, og aller best er det hjemmelagd! Oppskriften ble lagt ut på månedens siste dag, men så populær var den at den nådde helt opp topp 3 likevel.

4. Postkort fra Istanbul #27: Å shortse eller ikke shortse

Selv om de ikke ligger på bloggen er det mange som leser postkortene. Dette om tyrkiske sommerklesvaner fikk en del delinger og nådde helt inn på topp 5!

  • Les hele innlegget:

5. Kyllinggryte med erter

Kjapp og sommerlig hverdagsmiddag full av proteiner.

Fra arkivet: Menemen (Tyrkisk eggerøre)

Menemen (Tyrkisk eggerøre med tomat) - oppskrift / Et kjøkken i Istanbul

Den friske og gode tyrkiske måten å lage eggerøre på fikk nye bilder og, ikke minst, ny oppmerksomhet ute på internettet i måneden som gikk. Faktisk så mye at det var det mest leste innlegget på hele bloggen i juli!

Oppdatert 7. april 2018 for å reflektere endringer i nyhetsbrevene

Vidar Bergum er en norsk matskribent og kokebokforfatter bosatt i Istanbul.

Prøv disse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Lyst på noe annet?

Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter
To gratis e-hefter fra Vidar Bergum: Hummus og 5 grunnoppskrifter

Få unike oppskrifter fra Istanbul!

Meld deg på mine populære nyhetsbrev nå og få tre gratis e-hefter i velkomstgave.

Hva har du lyst på?