Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı
Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı

Kom og hils på meg!

Denne helga og neste er jeg i Oslo. Her kan du treffe meg!
Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı

Det har vært kjempegøy, nesten overveldende, med all den positive responsen jeg har fått for boka mi «Hummus & granateple», som kom ut i februar. Mange av de store mediene, nå sist NRK, har omtalt min reise fra Londons finansliv til matskribent i Istanbul. Og i går fikk jeg vite at Magasinet Reiselyst som første medie har anmeldt boka – til 6 av 6 mulige poeng. Kan ikke bli bedre!

6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!
6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!

Forlaget er også kjempefornøyd med responsen. Allerede første uke i salg gikk den rett inn blant de 10 mest solgte faktabøkene i landet. I etterkant av reportasjen i Søndagsrevyen sist helg har enda flere oppdaget både boka og bloggen, og sist jeg sjekket lå «Hummus & granateple» på 6. plass av alle bøker hos Haugen Bok og på 1. plass blant hobby- og fritidsbøker hos Tanum. Som følge av den gode responsen fra alle dere, er boka nå å finne i de aller fleste bokhandler landet rundt. Kjempegøy!

Likevel er det alle de fine tilbakemeldingene jeg får hver eneste dag fra dere som varmer aller mest.

Derfor har jeg gledet meg veldig til å komme til Norge og få treffe i alle fall noen av dere.

Nå er programmet endelig klart, og de to neste helgene blir det mulighet til både å høre på meg, ta en prat og få signert bøker. Håper du kommer og hilser på, om du bor i nærheten av Oslo!

Boksignering Mathallen

Logo Mathallen og Vulkan Frukt & Grønt

Til helga signerer jeg bøker på Torget i Mathallen i Oslo. Jeg kommer kl. 13 og blir sittende til minst kl. 15 både lørdag og søndag. Boka selges av Vulkan Frukt & Grønt inne på Mathallen. Her har jeg helt sikkert også tid til en liten prat med den som har tid til det! Benytt gjerne også anledningen til å plukke opp noen gode krydder og grønnsaker hos Vulkan Frukt & Grønt.

Når: Lørdag 28. april kl. 13-15 og søndag 29. april kl 13-15

Hvor: Mathallen / Vulkan Frukt & Grønt, Vulkan, Oslo (Google Maps)

Hva: Boksignering.

Vårfestivalen

Vårfestivalen 3.-5.mai logoVårfestivalen er en spennende litteraturfestival, med flere spennende arrangementer over tre hele dager. Selv skal jeg i ilden fredag 4. mai, sammen med Trine Sandberg fra Trines Matblogg og Fridtjof Nilsen, kjent fra Kakekrigen. Da skal vi snakke om både hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten. Det blir også muligheter til å kjøpe bok, og jeg kommer til å henge der en god time etter min del er ferdig. Sjekk hele programmet på varfestivalen.no, det er flere andre gode matprater med bl.a. Andreas Viestad, Marit Westlie (Fru Timian) og Mia Frogner (Green Bonanza).

Når: Fredag 4. mai kl. 15-16

Hvor: Cappelen Damm, Akersgata 27/29, Oslo (Google Maps)

Hva: «Piff opp hverdagen med god mat». Matprat om hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten med Fridtjof Nilsen, Trine Sandberg og meg. Mulighet for å kjøpe bøker.

Pris: Gratis inngang!

Klikk her for å melde deg på Facebookarrangementet.

Håper vi sees!

Hovedbilde: Bahar Kitapcı fra «Hummus & granateple».

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Hør på sesong 2 nå!

Annonse (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisen var riktig 7.11.20, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos hhv. ARK og Norli etter at du klikker lenken.

Annonse (Hvorfor?)
Flere oppskrifter som dette i min nye bok 👇
Flere historier som dette i min nye bok 👇
Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

«Fargerikt og inspirerende​»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring