Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı
Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı

Det har vært kjempegøy, nesten overveldende, med all den positive responsen jeg har fått for boka mi «Hummus & granateple», som kom ut i februar. Mange av de store mediene, nå sist NRK, har omtalt min reise fra Londons finansliv til matskribent i Istanbul. Og i går fikk jeg vite at Magasinet Reiselyst som første medie har anmeldt boka – til 6 av 6 mulige poeng. Kan ikke bli bedre!

6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!
6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!

Forlaget er også kjempefornøyd med responsen. Allerede første uke i salg gikk den rett inn blant de 10 mest solgte faktabøkene i landet. I etterkant av reportasjen i Søndagsrevyen sist helg har enda flere oppdaget både boka og bloggen, og sist jeg sjekket lå «Hummus & granateple» på 6. plass av alle bøker hos Haugen Bok og på 1. plass blant hobby- og fritidsbøker hos Tanum. Som følge av den gode responsen fra alle dere, er boka nå å finne i de aller fleste bokhandler landet rundt. Kjempegøy!

Likevel er det alle de fine tilbakemeldingene jeg får hver eneste dag fra dere som varmer aller mest.

Derfor har jeg gledet meg veldig til å komme til Norge og få treffe i alle fall noen av dere.

Nå er programmet endelig klart, og de to neste helgene blir det mulighet til både å høre på meg, ta en prat og få signert bøker. Håper du kommer og hilser på, om du bor i nærheten av Oslo!

Boksignering Mathallen

Logo Mathallen og Vulkan Frukt & Grønt

Til helga signerer jeg bøker på Torget i Mathallen i Oslo. Jeg kommer kl. 13 og blir sittende til minst kl. 15 både lørdag og søndag. Boka selges av Vulkan Frukt & Grønt inne på Mathallen. Her har jeg helt sikkert også tid til en liten prat med den som har tid til det! Benytt gjerne også anledningen til å plukke opp noen gode krydder og grønnsaker hos Vulkan Frukt & Grønt.

Når: Lørdag 28. april kl. 13-15 og søndag 29. april kl 13-15

Hvor: Mathallen / Vulkan Frukt & Grønt, Vulkan, Oslo (Google Maps)

Hva: Boksignering.

Vårfestivalen

Vårfestivalen 3.-5.mai logoVårfestivalen er en spennende litteraturfestival, med flere spennende arrangementer over tre hele dager. Selv skal jeg i ilden fredag 4. mai, sammen med Trine Sandberg fra Trines Matblogg og Fridtjof Nilsen, kjent fra Kakekrigen. Da skal vi snakke om både hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten. Det blir også muligheter til å kjøpe bok, og jeg kommer til å henge der en god time etter min del er ferdig. Sjekk hele programmet på varfestivalen.no, det er flere andre gode matprater med bl.a. Andreas Viestad, Marit Westlie (Fru Timian) og Mia Frogner (Green Bonanza).

Når: Fredag 4. mai kl. 15-16

Hvor: Cappelen Damm, Akersgata 27/29, Oslo (Google Maps)

Hva: «Piff opp hverdagen med god mat». Matprat om hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten med Fridtjof Nilsen, Trine Sandberg og meg. Mulighet for å kjøpe bøker.

Pris: Gratis inngang!

Klikk her for å melde deg på Facebookarrangementet.

Håper vi sees!

Hovedbilde: Bahar Kitapcı fra «Hummus & granateple».

Få gratis utdrag fra min siste bok!

Vil du ha tre eksklusive oppskrifter fra min nyeste kokebok?

Prøv disse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heisann, Vidar her!

Heisann, Vidar her!

Jeg lager enkel og fargerik mat med en historie.

Annonse Norli (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisene var riktige 13.4.21, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos Norli etter at du klikker lenken.

Populært

    Hummus - oppskrift fra Et kjøkken i Istanbul. Foto: Bahar Kitapcı.
    Eltefritt hverdagsbrød - oppskrift / Et kjøkken i Istanbul
Annonse (Hvorfor?)

Lyst på noe annet?

Velkommen tilbake!

Vidar Bergum leser kokebok

Som jevnlig leser tror jeg du kan ha stor glede av mitt populære nyhetsbrev, med masse inspirasjon fra Istanbul hver uke.

Få mine populære Postkort fra Istanbul

Som velkomstgave vil du også motta et gratis e-hefte!

Ved å trykke «Få nyhetsbrev!» aksepterer du betingelser og personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med ditt gratis e-hefte og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til blogginnlegget
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum smilende portrettfoto

Heisann! Vidar her.

Vil du ha et gratis e-hefte med utdrag og tre eksklusive oppskrifter fra min siste bok?

Nei takk
Vidar Bergum leser kokebok
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum smilende portrettfoto

Ditt gratis e-hefte er på vei!

Finner du det ikke? Sjekke mappene for reklame, oppdateringer eller søppelpost.

 

Om litt vil du også få mer informasjon om nyhetsbrevene du vil motta. Gleder meg til å holde kontakten med deg!

Lukk og gå tilbake til blogginnlegget
Vidar Bergum leser kokebok
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Vidar Bergum 🇳🇴

Vidar Bergum 🇳🇴

Enkel og fargerik mat med en historie.

På norsk!

Hva har du lyst på?