Kom og hils på meg!

Denne helga og neste er jeg i Oslo. Her kan du treffe meg!
Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Foto: Bahar Kitapcı
Vidar Bergum. Foto: Bahar Kitapcı
Av

Det har vært kjempegøy, nesten overveldende, med all den positive responsen jeg har fått for boka mi «Hummus & granateple», som kom ut i februar. Mange av de store mediene, nå sist NRK, har omtalt min reise fra Londons finansliv til matskribent i Istanbul. Og i går fikk jeg vite at Magasinet Reiselyst som første medie har anmeldt boka – til 6 av 6 mulige poeng. Kan ikke bli bedre!

6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!
6.plass på bestselgerlista hos Haugen Bok!

Forlaget er også kjempefornøyd med responsen. Allerede første uke i salg gikk den rett inn blant de 10 mest solgte faktabøkene i landet. I etterkant av reportasjen i Søndagsrevyen sist helg har enda flere oppdaget både boka og bloggen, og sist jeg sjekket lå «Hummus & granateple» på 6. plass av alle bøker hos Haugen Bok og på 1. plass blant hobby- og fritidsbøker hos Tanum. Som følge av den gode responsen fra alle dere, er boka nå å finne i de aller fleste bokhandler landet rundt. Kjempegøy!

Likevel er det alle de fine tilbakemeldingene jeg får hver eneste dag fra dere som varmer aller mest.

Derfor har jeg gledet meg veldig til å komme til Norge og få treffe i alle fall noen av dere.

Nå er programmet endelig klart, og de to neste helgene blir det mulighet til både å høre på meg, ta en prat og få signert bøker. Håper du kommer og hilser på, om du bor i nærheten av Oslo!

Boksignering Mathallen

Logo Mathallen og Vulkan Frukt & Grønt

Til helga signerer jeg bøker på Torget i Mathallen i Oslo. Jeg kommer kl. 13 og blir sittende til minst kl. 15 både lørdag og søndag. Boka selges av Vulkan Frukt & Grønt inne på Mathallen. Her har jeg helt sikkert også tid til en liten prat med den som har tid til det! Benytt gjerne også anledningen til å plukke opp noen gode krydder og grønnsaker hos Vulkan Frukt & Grønt.

Når: Lørdag 28. april kl. 13-15 og søndag 29. april kl 13-15

Hvor: Mathallen / Vulkan Frukt & Grønt, Vulkan, Oslo (Google Maps)

Hva: Boksignering.

Vårfestivalen

Vårfestivalen 3.-5.mai logoVårfestivalen er en spennende litteraturfestival, med flere spennende arrangementer over tre hele dager. Selv skal jeg i ilden fredag 4. mai, sammen med Trine Sandberg fra Trines Matblogg og Fridtjof Nilsen, kjent fra Kakekrigen. Da skal vi snakke om både hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten. Det blir også muligheter til å kjøpe bok, og jeg kommer til å henge der en god time etter min del er ferdig. Sjekk hele programmet på varfestivalen.no, det er flere andre gode matprater med bl.a. Andreas Viestad, Marit Westlie (Fru Timian) og Mia Frogner (Green Bonanza).

Når: Fredag 4. mai kl. 15-16

Hvor: Cappelen Damm, Akersgata 27/29, Oslo (Google Maps)

Hva: «Piff opp hverdagen med god mat». Matprat om hverdagsmat og matkultur fra Midtøsten med Fridtjof Nilsen, Trine Sandberg og meg. Mulighet for å kjøpe bøker.

Pris: Gratis inngang!

Klikk her for å melde deg på Facebookarrangementet.

Håper vi sees!

Hovedbilde: Bahar Kitapcı fra «Hummus & granateple».

SaveSave

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Få unik inspirasjon i innboksen!

6 unike oppskrifter fra Istanbul hver søndag.

Annonse (Hvorfor?)
Dekorativt skille

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

Siden 2022 har jeg tilbudt medlemskap for å støtte arbeidet med denne siden. Medlemmer får en rekke fordeler, som 140+ eksklusive oppskrifter og artikler, reklamefri tilgang, månedlige Masterclasser og mye mer.

Vidar Bergum setter boller på plass i fargerik kjøkkenhylle
Foto: Bahar Kitapcı

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert, har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap.

Som medlem får du reklamefri tilgang til over 450 unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor, eksklusive matkurs, nyhetsbrev om ingredienser, matkultur og kjøkkentips og mer.

Ny her? Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Lær alle triksene, få alle oppskriftene

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap. Medlemmer får blant annet:

🍴 450+ unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor
📄 Månedlig e-hefte med nye oppskrifter
📺 Eksklusive matkurs
⭐️ Eksklusive nyhetsbrev om ingredienser, matkultur & kjøkkentips
✌️ Reklamefri tilgang
og mer

Ny her?

Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Dekorativt skille
Vidar Bergum drikker te foran inngangsdøren til huset sitt i Istanbul
Vidar Bergum
Foto: Bahar Kitapcı

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Dekorativt skille

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen dager før kommentaren publiseres.