Vinn glassbolle fylt med godbiter fra markedene i Istanbul! [AVSLUTTET]

Jeg feirer 2. opplag av Hummus & granateple med sommerkonkurranse!
Konkurranse! Omslag av «Hummus & granateple» av Vidar Bergum

Vinn glassbolle fylt med godbiter fra markedene i Istanbul! [AVSLUTTET]

Jeg feirer 2. opplag av Hummus & granateple med sommerkonkurranse!
Konkurranse! Omslag av «Hummus & granateple» av Vidar Bergum

Har du lyst til å vinne en nydelig glassbolle fra Magnor Glassverk, fylt med godbiter fra markedene i Istanbul? Da må du bli med i sommerens konkurranse fra Et kjøkken i Istanbul!

Det har vært en eventyrlig vinter og vår. Det begynte med et brak da boka mi gikk rett inn på bestselgerlistene etter bare én uke i salg, og siden da har vel verken «Hummus & granateple» eller jeg sett oss tilbake.

Knapt en uke har gått uten medieomtale for det som må være årets mest omtalte kokebok. Etter bare noen få måneder i butikk er første opplag utsolgt! Andre opplag er nå på full fart ut i butikkene. Det må selvfølgelig feires!

Konkurranse!

OBS! KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER TRUKKET. Du må gjerne fortsette å dele det du lager fra boken med #hummusoggranateple – kjempegøy å se det du lager! Men premien er altså delt ut. Følg med videre for eventuelle nye konkurranser.

Gratulerer til @aggelure, som er trukket som vinner av Instagramutfordringen! Hun lagde hummus, en av de mest populære oppskriftene fra boka ? Send meg en melding med adresse, så dukker det opp en nydelig glassbolle fra Magnor Glassverk fylt med chiliflak, sumak, tyrkisk vill oregano, tørket frukt og mer rett fra markedene i Istanbul i postkassa di. Tusen, tusen takk til alle som var med i konkurransen. Fortsett gjerne å dele det dere lager fra #hummusoggranateple her på Instagram. Det er kjempegøy å se alt det fine dere lager! #Repost @aggelure with @get_repost ・・・ Dagens frokost; restene fra gårsdagens #hummus . Spiste dog ikke så mye av ringblomsten….. #godtno (oppskrift fra #hummusoggranateple )

A post shared by Vidar Bergum (@vidar.bergum) on

I samarbeid med forlaget mitt Cappelen Damm vil jeg gi bort en nydelig glassbolle fra Magnor Glassverk til en av dere som har kjøpt og bruker «Hummus & granateple».

Og, ikke bare det. Jeg tenker også å fylle bollen med godbiter fra matmarkedene i Istanbul! Dette er en premie du virkelig ikke vil gå glipp av.

Vi feirer 2. opplag av «Hummus & granateple». Vinn nydelig glassbolle fra Magnor Glassverk fylt med godbiter fra markedene i Istanbul!
Foto: Vibeke Christiansen
Vidar Bergum på kryddermarkedet i Istanbul
Foto: Bahar Kitapcı

Slik kan du vinne en nydelig glassbolle fylt med godbiter fra markedene i Istanbul!

Jeg elsker å se at «Hummus & granateple» brukes rundt omkring i de mange norske hjem. Jeg ønsker derfor å gi premien til noen som liker og bruker boka og bloggen.

For å bli med i trekningen av denne herlige premien, er alt du trenger å gjøre følgende:

  1. Del et bilde som er direkte relatert til boka på Instagram.
  2. Bruk hashtagen #hummusoggranateple i beskrivelsen av bildet.

Bildet kan være av en rett du har lagd fra boka, av coveret, av boka i bokhylla – eller hva som helst annet knyttet til hva du liker med boka. Din kreativitet, ditt valg! De eneste to kriteriene er altså at selve bildet du legger er av boka eller noe fra den og at du bruker #hummusoggranateple i beskrivelsen.

(Obs! Bilder av retter som ikke er fra boka vil ikke være med i trekningen, selv om du bruker #hummusoggranateple.)

Legg ut ditt bilde innen mandag 20. august for å bli med i trekningen!

For å kunne vinne må du ha postadresse i Norge. Du kan dele så mange bilder du vil. Hvert innlegg gir én vinnersjanse, så deler du flere bilder har du større vinnersjanse.

Jeg kommer til å følge med fortløpende og gleder meg veldig til å se hva du kommer til å lage! Jeg vil også dele noen av bildene i min Instagram Stories (følg meg her: @vidar.bergum).

PS! Noen har allerede delt flotte bilder med #hummusoggranateple på Instagram. Er du blant dem, er du selvfølgelig allerede med i trekningen!

Vidar Bergum er en norsk matskribent og kokebokforfatter bosatt i Istanbul.

Prøv disse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Lyst på noe annet?

Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter
To gratis e-hefter fra Vidar Bergum: Hummus og 5 grunnoppskrifter

Få unike oppskrifter fra Istanbul!

Meld deg på mine populære nyhetsbrev nå og få tre gratis e-hefter i velkomstgave.

Hva har du lyst på?