Boklista for uke 7, 2020

2. plass på Boklista!

Fantastisk respons for «Aubergine & tahini»! 😍
Logo for Vaffel - en podkast om mat

Ny podcast med Vidar Bergum og Maj-Britt Aagaard

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Ny podcast med Vidar Bergum og Maj-Britt Aagaard!

For en start på helgen. I dag gikk «Aubergine & tahini» rett inn på 2. plass på Boklista, som er Norges bestselgerliste for bøker! Helt fantastisk!

Tusen takk til alle som har kjøpt boka allerede. Hvem hadde trodd det for bare kort tid siden, at en bok om hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og landene deromkring kunne bli en bestselger i Norge?

Stort trykk fra første dag

Vi ante at det var noe stort på gang da forhåndsbestillingene bare rant inn. Allerede morgenen etter første nyhetsbrev kom det begeistret mail fra forlaget. Men det var bare begynnelsen. Til slutt var det så mange forhåndsbestillinger at de måtte trykke opp 2. opplag allerede før boka var kommet på lager!

Det har vært stor etterspørsel også fra bokhandlene, og boka er nå å finne i de aller, aller fleste bokhandler over det ganske land. Tips! Om du skal kjøpe i bokhandel, får du ofte bedre pris om du bruker klikk-og-hent fra nettsiden til bokhandelen 😉

Nå gleder jeg meg også veldig til å høre hva du som har kjøpt boka synes om den! Legg gjerne igjen en kommentar under om du har hatt mulighet til å bla litt i den, og kanskje til og med funnet en rett eller tre du har lyst til å prøve.

Spennende uke i vente

I helga skal jeg slappe av med familien på hytta på Hitra. De eneste planene er familietid, sport på TV og, hvis været tillater, noen turer ute. Men allerede mandag reiser jeg tilbake til Oslo i det som blir en spennende uke.

Onsdag 26. februar skal jeg nemlig hos Wenche på God Morgen Norge! Der skal vi både pludre og lage tyrkisk mat fra boka. Det gleder jeg meg veldig til!

På kvelden fortsetter det med lanseringsfest hos Cappelen Damm i Akersgata. Lanseringen er en del av forlagets Boktips Live, hvor du også får bli kjent med forfattere av to andre bøker, mens blant andre Knut Nærum står for underholdningen.

Inngang er helt gratis og dørene åpner kl. 17.30. Det blir også mulighet til å kjøpe en smakebit fra boka i kaféen. Om du bor i Oslo og har mulighet, håper jeg vi sees der!

Vidar Bergum med stort smil foran en rustikk mur
Så glad blir jeg over 2. plass på Boklista! Og så glad blir jeg når jeg tenker på alt som kommer neste uke. Foto: Bahar Kitapcı fra «Aubergine & tahini»

Hummus & granateple fortsetter å selge

Utgivelsen av «Aubergine & tahini» ser også ut til å ha gitt fornyet interesse for min første bok, «Hummus & granateple», som kom ut for nøyaktig to år siden og nådde en 10. plass på Boklista.

Denne uka går den i trykken igjen – for sjuende gang! Totalt opplag for boka er nå oppe i svimlende 16.000 eksemplarer. I tillegg er den også utgitt på tysk, uten at jeg har kontroll på salgs- eller opplagstall der. Helt vilt!

Del gjerne!

Godt tidligsalg til tross, er også «Aubergine & tahini» helt avhengig av jungeltelegrafen om den skal lykkes på sikt. Jeg er utrolig godt fornøyd med håndverket vi har lagt i boka, både hva gjelder oppskrifter, bilder og tekster. Men det er ingen garanti for noe som helst. Som forfatter (og blogger) er jeg fremdeles en liten fisk i en stor sjø.

Om du har kjøpt boka, og liker den, håper jeg derfor at du vil tipse folk du kjenner om den! Del gjerne dette innlegget på Facebook eller via e-post, for eksempel. Du finner knappene for det rett under innlegget ☺️

Tusen, tusen takk igjen!

Vidar

Følg med videre

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Annonse (Hvorfor?)
Flere oppskrifter som dette i min nye bok 👇
Flere historier som dette i min nye bok 👇
Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

«Fargerikt og inspirerende​»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring