Vidar Bergum leser kokebok

Spennende mat med
en historie å fortelle.

Vidar Bergum

For en start på helgen. I dag gikk «Aubergine & tahini» rett inn på 2. plass på Boklista, som er Norges bestselgerliste for bøker! Helt fantastisk!

Tusen takk til alle som har kjøpt boka allerede. Hvem hadde trodd det for bare kort tid siden, at en bok om hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og landene deromkring kunne bli en bestselger i Norge?

Stort trykk fra første dag

Vi ante at det var noe stort på gang da forhåndsbestillingene bare rant inn. Allerede morgenen etter første nyhetsbrev kom det begeistret mail fra forlaget. Men det var bare begynnelsen. Til slutt var det så mange forhåndsbestillinger at de måtte trykke opp 2. opplag allerede før boka var kommet på lager!

Det har vært stor etterspørsel også fra bokhandlene, og boka er nå å finne i de aller, aller fleste bokhandler over det ganske land. Tips! Om du skal kjøpe i bokhandel, får du ofte bedre pris om du bruker klikk-og-hent fra nettsiden til bokhandelen 😉

Nå gleder jeg meg også veldig til å høre hva du som har kjøpt boka synes om den! Legg gjerne igjen en kommentar under om du har hatt mulighet til å bla litt i den, og kanskje til og med funnet en rett eller tre du har lyst til å prøve.

Spennende uke i vente

I helga skal jeg slappe av med familien på hytta på Hitra. De eneste planene er familietid, sport på TV og, hvis været tillater, noen turer ute. Men allerede mandag reiser jeg tilbake til Oslo i det som blir en spennende uke.

Onsdag 26. februar skal jeg nemlig hos Wenche på God Morgen Norge! Der skal vi både pludre og lage tyrkisk mat fra boka. Det gleder jeg meg veldig til!

På kvelden fortsetter det med lanseringsfest hos Cappelen Damm i Akersgata. Lanseringen er en del av forlagets Boktips Live, hvor du også får bli kjent med forfattere av to andre bøker, mens blant andre Knut Nærum står for underholdningen.

Inngang er helt gratis og dørene åpner kl. 17.30. Det blir også mulighet til å kjøpe en smakebit fra boka i kaféen. Om du bor i Oslo og har mulighet, håper jeg vi sees der!

Vidar Bergum med stort smil foran en rustikk mur
Så glad blir jeg over 2. plass på Boklista! Og så glad blir jeg når jeg tenker på alt som kommer neste uke. Foto: Bahar Kitapcı fra «Aubergine & tahini»

Hummus & granateple fortsetter å selge

Utgivelsen av «Aubergine & tahini» ser også ut til å ha gitt fornyet interesse for min første bok, «Hummus & granateple», som kom ut for nøyaktig to år siden og nådde en 10. plass på Boklista.

Denne uka går den i trykken igjen – for sjuende gang! Totalt opplag for boka er nå oppe i svimlende 16.000 eksemplarer. I tillegg er den også utgitt på tysk, uten at jeg har kontroll på salgs- eller opplagstall der. Helt vilt!

Del gjerne!

Godt tidligsalg til tross, er også «Aubergine & tahini» helt avhengig av jungeltelegrafen om den skal lykkes på sikt. Jeg er utrolig godt fornøyd med håndverket vi har lagt i boka, både hva gjelder oppskrifter, bilder og tekster. Men det er ingen garanti for noe som helst. Som forfatter (og blogger) er jeg fremdeles en liten fisk i en stor sjø.

Om du har kjøpt boka, og liker den, håper jeg derfor at du vil tipse folk du kjenner om den! Del gjerne dette innlegget på Facebook eller via e-post, for eksempel. Du finner knappene for det rett under innlegget ☺️

Tusen, tusen takk igjen!

Vidar

Del eller lagre:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
E-post

Få nye oppskrifter fra Istanbul ukentlig:

Neste →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Liker du unike oppskrifter og spennende historier?

Meld deg på mine populære nyhetsbrev nå og få tre gratis e-hefter i gave!

Vidar Bergum plukker grønnsaker på marked i Istanbul
Nei takk, ikke for meg

Få unik inspirasjon i innboksen!

Du kan når som helst melde deg av igjen.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter

Ved å melde deg på, aksepterer du vilkårene og personvernerklæringen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med dine gratis e-hefter og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Vidar Bergum smilende foran Bosporosstredet

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til nettsiden

Få unike oppskrifter i innboksen

Få unike oppskrifter & historier fra Istanbul

Du kan når som helst melde deg av igjen.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter

Ved å melde deg på, aksepterer du vilkårene og personvernerklæringen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med dine gratis e-hefter og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Vidar Bergum smilende foran Bosporosstredet

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til nettsiden
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Hva har du lyst på?