15 lunsj-oppskrifter for hjemmekontoret

Oppskriftene jeg har lagd oftest i løpet av fem år med hjemmekontor.
15 enkle oppskrifter for lunsj hjemme
15 enkle oppskrifter for lunsj hjemme
15 enkle oppskrifter for lunsj hjemme
Vidar Bergum leser kokebok

Spennende mat med
en historie å fortelle.

Vidar Bergum

I snart fem år nå, har jeg hatt hjemmekontor. Lunsjen har jeg måttet stå for selv. Her er 15 av mine favoritt lunsj-oppskrifter fra disse årene! Oppskrifter med gode smaker, varierte ingredienser og godt næringsinnhold.

I skrivende stund er verden snudd på hodet. Selv den urnorske matpakka har måttet vike til side. Med stengte skoler og hjemmekontor for de fleste, er det ikke lenger behov for å smøre brødskiver eller lage fancy matpakker.

Lunsj må vi alle ha

Men lunsj, det må vi alle ha likevel.

Selv har jeg ikke smurt matpakke på mange år. Eller, ikke til daglig, i alle fall. Jeg gjør det fremdeles når vi er ute på reise. Ved bilferie eller flytur, for eksempel. Da foretrekker jeg å ha det første måltidet klart på forhånd. For det meste går det i brødskiver med egg og ost (på eltefritt hverdagsbrød) eller børek i langpanne (se under).

Til daglig har jeg hatt hjemmekontor i fem år. I løpet av den tiden har jeg lært meg mange enkle og herlige lunsjretter, som jeg nå er glad for å kunne dele med deg.

Er du blant de heldige som kan bruke spart pendletid eller annet på å lage mat? Eller er du bare på jakt etter god inspirasjon til helgelunsjen? You’re in luck!

Lunsj-oppskrifter som jeg stadig vender tilbake til

Under har jeg samlet 15 av lunsj-oppskriftene jeg oftest har kommet tilbake til de siste fem årene. Mange av dem er hentet fra min nye bok, «Aubergine & tahini». Den handler om hverdagsmaten jeg oftest lager hjemme. Enkel og spennende hverdagsmat, slik du får den på de breddegradene hvor jeg bor.

Selvfølgelig med oppskrifter som er nøye valgt ut med tanke på at det skal være enkelt å oppnå samme resultat for deg som bor i Norge!

Kapitlet «Bugnende fat» er kanskje mitt favorittkapittel i hele boka. Her finner du masse oppskrifter på litt lettere mat – perfekt til lunsj! Boka finner du overalt hvor bøker selges, både i butikk og på nett. Handler du på nett nå, får du boka i posten i god tid før påske 🙂 Kjøp den for eksempel hos Norli, Ark eller Bokkilden.

15 enkle lunsj-oppskrifter for hjemmekontoret

Del eller lagre:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
E-post

Få nye oppskrifter fra Istanbul ukentlig:

Neste →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Liker du unike oppskrifter og spennende historier?

Meld deg på mine populære nyhetsbrev nå og få tre gratis e-hefter i gave!

Vidar Bergum plukker grønnsaker på marked i Istanbul
Nei takk, ikke for meg

Få unik inspirasjon i innboksen!

Du kan når som helst melde deg av igjen.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter

Ved å melde deg på, aksepterer du vilkårene og personvernerklæringen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med dine gratis e-hefter og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Vidar Bergum smilende foran Bosporosstredet

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til nettsiden

Få unike oppskrifter i innboksen

Få unike oppskrifter & historier fra Istanbul

Du kan når som helst melde deg av igjen.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter

Ved å melde deg på, aksepterer du vilkårene og personvernerklæringen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med dine gratis e-hefter og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Vidar Bergum smilende foran Bosporosstredet

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til nettsiden
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Hva har du lyst på?