nydelig-vidar-bergum-norli-signering-2
nydelig-vidar-bergum-norli-signering-2
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm
Vidar Bergum leser kokebok

Spennende mat med
en historie å fortelle.

Vidar Bergum

Jeg er i Norge for å lansere min tredje bok. Den heter «Nydelig! Spennende mat full av smak» og er nå på full fart ut i de mange bokhandler og hjem.

I arbeidet med Nydelig! har jeg latt meg inspirere av den den freshe maten som virkelig gjorde at jeg fikk øynene opp for hvor mye godt det går an å lage med grønnsaker. Dette var mens jeg bodde i London, og det jeg kaller «moderne mat fra Midtøsten» var på full fart opp.

Mye grønt, masse farger – og enda mer smak!

Det har resultert i over 90 oppskrifter med inspirasjon fra Middelhavet, Midtøsten og Asia. Alle av dem vegetariske, men ikke for det vegetariskes skyld. Her er det smaken som står i sentrum!

Jeg spiser ofte kjøtt eller fisk til rettene, men du gjør akkurat som du vil. De fleste rettene passer like godt som utgangspunkt for vegetarisk middag som de gjør med kjøtt eller fisk ved siden av. Til hver rett tipser jeg om hva jeg selv liker å servere til.

En helt nydelig respons!

Jeg begynte lanseringen av boka med å dra rett til Norli for å signere bøker til alle som har forhåndsbestilt. Og det var ikke rent få! I sju hele timer var jeg der og signerte bøker, med hjelp fra både redaktør Anne-Berit og Norli.

Vidar Bergum signerer boken Nydelig!
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm

Noen av bøkene med personlig signatur ble sendt ut allerede fredag, men siden det var så mange rakk ikke alle av dem postgangen. De fleste går derfor i posten mandag morgen. Uansett er det like før den dukker opp i postkassa om du har forhåndsbestilt!

Og du? På fredag skal jeg tilbake! Det betyr at det fortsatt er mulig å sikre seg signert eksemplar. Aller siste frist for å være garantert å motta signert eksemplar er onsdag 2. mars kl. 23.59. Bestill via denne lenken:

Vi signerer opp noen ekstra, men når det da er tomt, er det tomt. Det er for tiden ikke planlagt flere signeringsrunder. Bestill derfor senest onsdag om du vil være sikker på å få et signert eksemplar!

Stort opplag

Det er tydelig at konseptet har slått godt an, for etterspørselen allerede før utgivelse har vært helt enorm! Forlaget har flere ganger måttet justere størrelsen på førsteopplaget, og endte opp med å trykke 6000 bøker!

Det er mer enn dobbelt så mye som førsteopplaget til begge mine to første bøker. Og det aller meste er allerede på vei ut til postkasser og bokhandler. Helt vilt og veldig, veldig gøy!

Vidar Bergum bak en stabel av boken Nydelig!
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm

Foretrekker du å kjøpe hos din lokale bokhandler – eller bare vil bla i boka før du bestiller signert eksemplar – får de den antakelig inn tidlig neste uke, om den ikke er på plass allerede! I Nord-Norge kan det ta noen dager ekstra.

Spennende eventer å få med seg i uke 9

Mens jeg er i Oslo for lanseringen skjer det mye, både relatert til boka og annet.

Reisekafé: Matreise til Istanbul

Torsdag 3. mars skal jeg først på reisekafé hos Escape Travel for å snakke om matreisen til Istanbul som vi arrangerer i månedsskiftet september/oktober. Turen har vært planlagt lenge, men i år er det endelig mulig å ha et berettiget håp om at turen blir noe av!

I reisekaféen skal vi snakke litt om turen. Det begynner kl. 12.30, varer en liten halvtime og strømmes direkte på Facebook. Om matreise til Istanbul høres interessant ut, finner du Facebook-eventet her. Håper du vil se på!

Bokbad hos Cappelen Damm

På kvelden skal jeg så være gjest i sesongåpningen av Boktips Live, en slags mini-litteraturfestival med forfattere av aktuelle bøker. Jeg skal snakke litt mer om boka der. Det er også mye spennende å få med seg utover min deltakelse, så håper du vil se på!

Bor du i Oslo, er det aller morsomt å få det med seg in persona på Halvbroren Bokkafé hos Cappelen Damm i Akersgata 47/49. Arrangementet strømmes også direkte på Facebook. Det vil også bli lagt ut et redigert opptak i etterkant.

God Morgen Norge

Fredag 4. mars skal jeg tilbake på God Morgen Norge! Det gleder jeg meg veldig til. Jeg koste meg i alle fall veldig da jeg lagde bulgurpilaff for to år siden.

Jeg kan ikke røpe helt hva jeg skal delta med ennå, men håper du har lyst til å se på! Det er altså God Morgen Norge på morgenen fredag 4. mars.

Kjøp boka nå!

Omslaget av boka Nydelig ved siden av teksten Over 90 spennende oppskrifter! og knapp for å kjøpe nå

Del eller lagre:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
E-post

Få nye oppskrifter fra Istanbul ukentlig:

Neste →

2 kommentarer

  1. Gleder meg veldig til boka og venter med spenning på at den dumper ned i postkassa snart. Skal bli moro med ny inspirasjon til å lage mat fra midt-østen og Tyrkia etter 2 år med «reiseforbud».Håper for øvrig på tur til Tyrkia til høsten, landet som jeg nesten regner som mitt andre hjem.

  2. Hei Vidar !
    Har bestilt boka, gleder meg til den kommer. Lager mange av rettene du gir ut, nydelige retter og smak (er glad i spicy smaker, kjøper krydder hos Oluf.no).
    Lykke tilmed boka.

    Mvh
    Siw H.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Liker du unike oppskrifter og spennende historier?

Meld deg på mine populære nyhetsbrev nå og få tre gratis e-hefter i gave!

Vidar Bergum plukker grønnsaker på marked i Istanbul
Nei takk, ikke for meg

Få unik inspirasjon i innboksen!

Du kan når som helst melde deg av igjen.

Fylt mezebord med hender som forsyner seg av forskjellige retter

Ved å melde deg på, aksepterer du vilkårene og personvernerklæringen.

Velkommen!

Jeg sender deg en e-post med dine gratis e-hefter og mer informasjon om nyhetsbrevene med det samme!

Vidar Bergum smilende foran Bosporosstredet

Finner du den ikke, sjekk mappene for søppelpost, reklame eller oppdateringer.

Lukk og gå tilbake til nettsiden
Aubergine & tahini stående på bord

Få gratis e-hefte med utdrag fra Aubergine & tahini

Du vil samtidig melde deg på mine populære nyhetsbrev.

Hva har du lyst på?