Annonse

«Nydelig!» er her!

Spennende mat full av smak.
nydelig-vidar-bergum-norli-signering-2
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm
nydelig-vidar-bergum-norli-signering-2
ANNONSE → Norli er min valgte samarbeidspartner for salg av bøker. Jeg lenker kun til egne bøker og anbefalte bøker jeg selv eier.
Av

Jeg er i Norge for å lansere min tredje bok. Den heter «Nydelig! Spennende mat full av smak» og er nå på full fart ut i de mange bokhandler og hjem.

I arbeidet med Nydelig! har jeg latt meg inspirere av den den freshe maten som virkelig gjorde at jeg fikk øynene opp for hvor mye godt det går an å lage med grønnsaker. Dette var mens jeg bodde i London, og det jeg kaller «moderne mat fra Midtøsten» var på full fart opp.

Mye grønt, masse farger – og enda mer smak!

Det har resultert i over 90 oppskrifter med inspirasjon fra Middelhavet, Midtøsten og Asia. Alle av dem vegetariske, men ikke for det vegetariskes skyld. Her er det smaken som står i sentrum!

Jeg spiser ofte kjøtt eller fisk til rettene, men du gjør akkurat som du vil. De fleste rettene passer like godt som utgangspunkt for vegetarisk middag som de gjør med kjøtt eller fisk ved siden av. Til hver rett tipser jeg om hva jeg selv liker å servere til.

En helt nydelig respons!

Jeg begynte lanseringen av boka med å dra rett til Norli for å signere bøker til alle som har forhåndsbestilt. Og det var ikke rent få! I sju hele timer var jeg der og signerte bøker, med hjelp fra både redaktør Anne-Berit og Norli.

Vidar Bergum signerer boken Nydelig!
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm

Noen av bøkene med personlig signatur ble sendt ut allerede fredag, men siden det var så mange rakk ikke alle av dem postgangen. De fleste går derfor i posten mandag morgen. Uansett er det like før den dukker opp i postkassa om du har forhåndsbestilt!

Og du? På fredag skal jeg tilbake! Det betyr at det fortsatt er mulig å sikre seg signert eksemplar. Aller siste frist for å være garantert å motta signert eksemplar er onsdag 2. mars kl. 23.59. Bestill via denne lenken:

Vi signerer opp noen ekstra, men når det da er tomt, er det tomt. Det er for tiden ikke planlagt flere signeringsrunder. Bestill derfor senest onsdag om du vil være sikker på å få et signert eksemplar!

Stort opplag

Det er tydelig at konseptet har slått godt an, for etterspørselen allerede før utgivelse har vært helt enorm! Forlaget har flere ganger måttet justere størrelsen på førsteopplaget, og endte opp med å trykke 6000 bøker!

Det er mer enn dobbelt så mye som førsteopplaget til begge mine to første bøker. Og det aller meste er allerede på vei ut til postkasser og bokhandler. Helt vilt og veldig, veldig gøy!

Vidar Bergum bak en stabel av boken Nydelig!
Foto: Lina Hindrum, Cappelen Damm

Foretrekker du å kjøpe hos din lokale bokhandler – eller bare vil bla i boka før du bestiller signert eksemplar – får de den antakelig inn tidlig neste uke, om den ikke er på plass allerede! I Nord-Norge kan det ta noen dager ekstra.

Spennende eventer å få med seg i uke 9

Mens jeg er i Oslo for lanseringen skjer det mye, både relatert til boka og annet.

Reisekafé: Matreise til Istanbul

Torsdag 3. mars skal jeg først på reisekafé hos Escape Travel for å snakke om matreisen til Istanbul som vi arrangerer i månedsskiftet september/oktober. Turen har vært planlagt lenge, men i år er det endelig mulig å ha et berettiget håp om at turen blir noe av!

I reisekaféen skal vi snakke litt om turen. Det begynner kl. 12.30, varer en liten halvtime og strømmes direkte på Facebook. Om matreise til Istanbul høres interessant ut, finner du Facebook-eventet her. Håper du vil se på!

Bokbad hos Cappelen Damm

På kvelden skal jeg så være gjest i sesongåpningen av Boktips Live, en slags mini-litteraturfestival med forfattere av aktuelle bøker. Jeg skal snakke litt mer om boka der. Det er også mye spennende å få med seg utover min deltakelse, så håper du vil se på!

Bor du i Oslo, er det aller morsomt å få det med seg in persona på Halvbroren Bokkafé hos Cappelen Damm i Akersgata 47/49. Arrangementet strømmes også direkte på Facebook. Det vil også bli lagt ut et redigert opptak i etterkant.

God Morgen Norge

Fredag 4. mars skal jeg tilbake på God Morgen Norge! Det gleder jeg meg veldig til. Jeg koste meg i alle fall veldig da jeg lagde bulgurpilaff for to år siden.

Jeg kan ikke røpe helt hva jeg skal delta med ennå, men håper du har lyst til å se på! Det er altså God Morgen Norge på morgenen fredag 4. mars.

Kjøp boka nå!

Omslaget av boka Nydelig ved siden av teksten Over 90 spennende oppskrifter! og knapp for å kjøpe nå

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Få unik inspirasjon i innboksen!

6 unike oppskrifter fra Istanbul hver søndag.

Annonse (Hvorfor?)
Dekorativt skille

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

Siden 2022 har jeg tilbudt medlemskap for å støtte arbeidet med denne siden. Medlemmer får en rekke fordeler, som 140+ eksklusive oppskrifter og artikler, reklamefri tilgang, månedlige Masterclasser og mye mer.

Vidar Bergum setter boller på plass i fargerik kjøkkenhylle
Foto: Bahar Kitapcı

Jeg researcher og tester, så du kan kose deg med oppskrifter og kunnskap som funker. Hver gang.

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert, har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap.

Som medlem får du reklamefri tilgang til over 450 unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor, eksklusive matkurs, nyhetsbrev om ingredienser, matkultur og kjøkkentips og mer.

Ny her? Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Lær alle triksene, få alle oppskriftene

For å kunne holde Et kjøkken i Istanbul aktiv og oppdatert har jeg siden 2022 tilbudt medlemskap. Medlemmer får blant annet:

🍴 450+ unike oppskrifter fra Tyrkia, Midtøsten & bortenfor
📄 Månedlig e-hefte med nye oppskrifter
📺 Eksklusive matkurs
⭐️ Eksklusive nyhetsbrev om ingredienser, matkultur & kjøkkentips
✌️ Reklamefri tilgang
og mer

Ny her?

Meld deg på mine gratis nyhetsbrev, så hjelper jeg deg med å komme i gang blant de ca. 200 gratis oppskriftene og artiklene her inne.

Dekorativt skille
Vidar Bergum drikker te foran inngangsdøren til huset sitt i Istanbul
Vidar Bergum
Foto: Bahar Kitapcı

Heisann!

Vidar her. For noen år siden forlot jeg en lukrativ jobb i finans og flyttet til et gammelt hus i historiske Istanbul.

Herfra har jeg introdusert titusenvis av nordmenn til nydelig mat fra Tyrkia og Midtøsten.

Dekorativt skille

2 kommentarer

  1. Gleder meg veldig til boka og venter med spenning på at den dumper ned i postkassa snart. Skal bli moro med ny inspirasjon til å lage mat fra midt-østen og Tyrkia etter 2 år med «reiseforbud».Håper for øvrig på tur til Tyrkia til høsten, landet som jeg nesten regner som mitt andre hjem.

  2. Hei Vidar !
    Har bestilt boka, gleder meg til den kommer. Lager mange av rettene du gir ut, nydelige retter og smak (er glad i spicy smaker, kjøper krydder hos Oluf.no).
    Lykke tilmed boka.

    Mvh
    Siw H.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen dager før kommentaren publiseres.