Annonser på etkjokken.com

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Logo for Vaffel - en podkast om mat

Ny podcast med Vidar Bergum og Maj-Britt Aagaard

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Ny podcast med Vidar Bergum og Maj-Britt Aagaard!

Å drive blogg kan gjøres billig, eller det kan gjøres ordentlig. Jeg har valgt det siste. Jeg legger derfor en del penger i profesjonell programvare o.l. for at bloggen skal være brukervennlig, laste raskt og ellers fungere så sømløst som mulig. Både for deg som leser, og for meg som produserer innholdet.

Blant annet for å dekke disse kostnadene, finner du enkelte annonser på bloggen. Dette tar form av blant annet annonser for egne produkter, som bøker og reiser, annonser levert av Google Adsense.

Jeg gjør så godt jeg kan for at annonsene skal være så relevante og upåtrengende som mulig. Skulle det likevel være noe du opplever som spesielt forstyrrende eller upasselig, hører jeg gjerne fra deg (send meg en e-post).

Kort sagt gjør annonsene det mulig for meg å fortsette å legge ut innhold jevnlig – helt gratis – for deg som leser etkjokken.com.

Tusen takk for din forståelse!

Følg med videre

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Annonse (Hvorfor?)
Flere oppskrifter som dette i min nye bok 👇
Flere historier som dette i min nye bok 👇
Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

«Fargerikt og inspirerende​»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring