Annonser på etkjokken.com

Dekorativt skille

På samme måte som de fleste medier, finansieres dette nettstedet delvis av annonseinntekter.

Inntekter fra annonsene brukes blant annet til å produsere nye oppskrifter, informative innlegg, podkaster og videoer som du som leser nyter godt av. En god andel investeres i servere, programvare o.l. for at bloggen skal være brukervennlig, laste raskt og ellers fungere så sømløst som mulig.

Annonsene omfatter både egne produkter, som bøker og reiser, og mer generelle annonser slik du kjenner dem fra de aller fleste nettsteder (også kjent som display-annonser). Display-annonsene styres av Mediavine, et veletablert selskap som spesialiserer seg på matblogger. Utover å blokkere enkelte bransjer og aktører jeg anser som upassende, har jeg ingen kontakt med annonsørene. Du kan derfor være trygg på at alt innhold på bloggen er helt fri for påvirkning fra annonsører. Du kan lese mer om personvernhensyn knyttet til annonsene her.

Spørsmål eller klager?

Ingen liker annonser. Heller ikke jeg. Jeg gjør derfor så godt jeg kan for at annonsene skal være så relevante og upåtrengende som mulig.

Samtidig er det ingen som vil betale for annonser som er grå og bortgjemte. Skulle det være noe du opplever som spesielt forstyrrende eller upasselig, hører jeg gjerne fra deg (send meg en e-post). Bruk gjerne rapporter-funksjonen under hver annonse om du skulle komme over en særdeles upassende annonse.

Tusen takk for din forståelse!

Annonsere på etkjokken.com?

Det er mulig å kjøpe annonseplass direkte på etkjokken.com gjennom Mediavine. (Les mer om hvordan det fungerer i praksis her.)

Ønsker du mediekit, ta kontakt med meg per e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen dager før kommentaren publiseres.