fbpx
Annonse (Hvorfor?)

Nyhetsbrev 39/2019

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
[shariff services=»mailto|facebook»]

Hei kjære leser,

Den siste drøye uka har jeg sittet med nesen i manus til neste bok. Jeg har gått gjennom det flere ganger, forbedret tekster og forklaringer der jeg an. Om et par dager går hele sulamitten videre til redaktøren min Anne-Berit. Jeg skal ærlig innrømme at det blir godt å få sendt det videre!

Selv om manus langt på vei er boka, betyr det langt fra at den er ferdig. Det er bare første etappe. Nå skal Anne-Berit lese gjennom og gi sine kommentarer, det samme skal korrekturleserne. I mellomtiden skal vi ta de siste bildene.

Så, når både bilder og manus er helt klare, går det hele til designer Torill, som også lagde Hummus & granateple. Deretter, nye runder med korrektur før den endelig kan gå i trykken på nyåret en gang. Alt for at boken skal bli så god og feilfri som overhode mulig.

Denne uka har jeg ikke hatt tid til noe annet enn boken, men jeg håper å få ut et nytt innlegg til uka.

I ukas fra arkivet har jeg plukket frem fire herlige gryteretter til inspirasjon nå som høsten setter inn.

Alt godt,

Vidar

Fra arkivet: Høstlige gryteretter

Følg med videre

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Annonse (Hvorfor?)

Mine bøker

Hummus & granateple – Mat fra Tyrkia og Midtøsten / Vidar Bergum / Et kjøkken i Istanbul

Bestselger! Nå i 7. opplag

Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

Nå i 2. opplag!

Annonse | Norli

Kjøp Aubergine & tahini nå og få:

  • 50 kroner rabatt
  • Gratis frakt
  • Boka levert i postkassen

👇

Min nye bok på ett minutt 👇

Lyst på noe annet?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring