Granateple & iransk kyllinggryte

Hei kjære leser,

Tjo hei hvor det går!

Det har vært noen hektiske dager i Istanbul. I tillegg til jobbing med neste bok, prøver jeg å gjøre klar en del blogginnlegg som kommer utover våren. Også prøver jeg å komme meg litt ut når vi har solgløtt innimellom regn og portforbud.

Da jeg ikke rakk å få ut forrige ukes nyhetsbrev forrige mandag som planlagt, valgte jeg å samle det opp til denne uka. Dermed er det også intet mindre enn to nye innlegg å få med seg på bloggen.

Aller nyest er en luksuriøs iransk klassiker som satte fyr på Facebook da jeg la den ut der på fredag. Sjelden har jeg opplevd at så mange klikker seg inn for å lese innlegget!

Og rart er ikke det. For fesenjan er en fantastisk gryterett! Noe litt utenom det vanlige, på en god måte. Vel verdt et forsøk mens det fremdeles er tiden for varme gryteretter.

Jeg har også fått ut et innlegg som har vært på blokka lenge, faktisk i flere år. Men nå har jeg endelig surret meg til å lage en video som viser hvordan jeg skreller granateple! I blogginnlegget får du enda flere tips enn det ble plass til i videoen.

Håper du liker både gryteretten og videoen med granateple-tips. Jeg håper nemlig å få lagt ut flere slike korte videoer fremover.

[thrive_lead_lock id=’8940′]

Ukas oppskrifter

Lenker merket * er annonselenker. Det betyr at du får akkurat samme pris som ellers, mens jeg får noen ekstra prosenter fra butikken. Tusen takk for at du støtter Et kjøkken i Istanbul!
AUBERGINE & TAHINI - Ny bok med over 50 helt nye oppskrifter! Deriblant ovnsbakt tyrkisk lammegryte, hete arabiske poteter, ovnsbakt kebab, blomkålburgere og arabisk melkepudding
[/thrive_lead_lock]
Annonse (Hvorfor?)

Enkel og fargerik mat med en historie.

© VIDAR BERGUM