Nyhetsbrev #1 | 2020

Godt nyttår, kjære leser!

Håper du har hatt en god start på det nye året.

Selv om jeg har prøvd å ta det ganske rolig de første dagene, er jeg godt i gang med arbeidet for 2020. Det er så mye spennende å ta fatt i!

Allerede i morgen tidlig leverer jeg de siste små justeringene på min nye bok. Også har jeg tatt meg tid til å se litt tilbake på året som er gått.

Jeg mistet nesten pusten da jeg så på besøkstallene for bloggen. For en stor familie vi er blitt! I løpet av 2019 var nesten 400.000 personer innom etkjokken.com. Det er mer enn alle årene før det – tilsammen!

Tusen takk for at du er med på denne reisen med meg, kjære leser.

Med korrekturen på boka unnagjort, skal jeg nå bruke noen dager på å samle meg og planlegge gjøremålene for de neste ukene. Så kommer det også nye blogginnlegg etterhvert (jeg har i alle fall mange nye oppskrifter på blokka!).

I mellomtiden har jeg samlet noen av oppskriftene jeg selv liker godt i overgangen fra jule- og nyttårsfeiring til hverdag. Kanskje passer noen av dem hjemme hos deg i uka som kommer?

Alt godt,

Vidar

Hverdagsmat for kalde januardager