Personvern

For å kunne tilby en så god tjeneste som mulig, bruker Et kjøkken i Istanbul noen tjenester som omfatter behandling av personopplysninger. Vidar Bergum er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger knyttet til etkjokken.com. Siden driftes fra Istanbul, Tyrkia.

Informasjonskapsler (cookies)

Et kjøkken i Istanbul bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å besøke etkjokken.com med en nettleser som gjør bruk av informasjonskapsler, samtykker du i denne bruken.

Dersom du ikke ønsker at nettleseren skal lagre informasjonskapsler, kan du selv skru av denne funksjonen i nettleseren din. Du kan også selv slette eksisterende informasjonskapsler. Hvordan det gjøres, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

Verktøy som brukes på etkjokken.com

Et kjøkken i Istanbul bruker tjenestene Google Analytics og Facebook Pixel. Tjenestene brukes til en overordnet analyse av trafikken til bloggen, med formål om å forbedre innholdet på bloggen, og annonsekampanjer på Facebook og Instagram. Ingen av disse tjenestene gjør det mulig for meg å identifisere individer eller spore din personlige trafikk på sidene. Det er heller ikke mulig – eller ønskelig – for meg å målrette annonsekampanjer mot deg personlig.

Nyhetsbrev (Postkort fra Istanbul)

Flere steder på etkjokken.com er det mulighet for å melde seg på Et kjøkken i Istanbuls nyhetsbrev. Dersom du ønsker å motta disse nyhetsbrevene, må du selv aktivt dele din informasjon med Et kjøkken i Istanbul. Et kjøkken i Istanbul har flere nyhetsbrev som sendes ut med forskjellig hyppighet. Du velger selv hvilke av disse du mottar ved å følge instruksjonene nederst i hvert enkelt nyhetsbrev. Jeg vil aldri dele dine data med tredjepart.

Jeg bruker leverandøren MailerLite til å sende ut nyhetsbrev. MailerLite er en seriøs aktør som ikke deler dine data med tredjepart. Du kan lese deres personvernerklæring her: https://www.mailerlite.com/privacy-policy/

Tidligere har jeg brukt MailChimp til samme funksjon. Dersom du meldte deg på før tirsdag 3. april 2018, vil det være data lagret om deg også her. MailChimp er en seriøs aktør som ikke deler dine data med tredjepart. Du kan lese deres personvernerklæring her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Ved å fylle ut ett av skjemaene på etkjokken.com, samtykker du i å motta nyhetsbrev fra Et kjøkken i Istanbul og at informasjon om deg lagres hos disse leverandørene. Verken Et kjøkken i Istanbul, MailerLite eller MailChimp vil dele dine data med tredjepart.

Du vil aldri motta mailer du ikke selv har bedt om å motta. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene ved å følge instruksjonene nederst i hvert enkelt nyhetsbrev. Ønsker du å slette all data som er lagret om deg, ta kontakt med meg direkte.