Kontakt

Jeg setter stor pris på å få mange henvendelser! Her er den beste måten å komme i kontakt med meg på.
Vidar Bergum
Foto: Bahar Kitapcı

For lesere

For spørsmål knyttet til oppskriftene er det beste å legge igjen en kommentar på det aktuelle innlegget.

For alt annet, send meg en e-post på vidar@etkjokken.com. Jeg leser alle e-poster, men har dessverre ikke mulighet til å besvare alle individuelle spørsmål. Bruk derfor kommentarfunksjonen om relevant.

For journalister

Jeg bidrar gjerne til din artikkel eller reportasje! Jeg har medvirket i alle typer medier, fra trykt media til TV, radio og nettbasert media.

Send meg en e-post på post@etkjokken.com, så tar vi det derfra.

Prosjekt/oppdrag

Jeg er frilanser og tilgjengelig for mange forskjellige oppdrag. Jeg har bl.a. skrevet artikler for publikasjoner, holdt foredrag og holdt matkurs for kantineansatte.

Send meg en e-post på post@etkjokken.com for en uforpliktende diskusjon om et mulig oppdrag.

Annonser

Jeg er tilgjengelig for nøye utvalgte samarbeid på blogg eller sosiale medier. Send meg en e-post på post@etkjokken.com for en uforpliktende diskusjon eller for å motta mediekit.

Det er også mulig å kjøpe annonseplass direkte her på Et kjøkken i Istanbul. Bloggen har drøye 80.000 unike brukere i måneden. Det er mulig å kjøpe plass på display-annonser (standard formater) hos Mediavine her.

Mange av mine poster har god og relevant trafikk fra Google på jevnlig basis. Det er mulig å kjøpe ut enkeltinnlegg for perioder på en eller flere måneder. Da får du eksklusivitet på annonsene på disse sidene, og vi kan finne frem til et format som passer deg. Send meg en e-post på post@etkjokken.com for mer informasjon eller mediekit.

Nye kommentarer modereres, og det kan ta noen timer eller dager før kommentaren publiseres.

Enkel og fargerik mat med en historie.

© VIDAR BERGUM