Annonse | Escape travel [info]

Fargerik bod ved kryddermarkedet i Istanbul

Bli med meg på en matreise i Istanbul!

Bli kjent med Istanbul og tyrkisk matkultur fra innsiden!
Fargerik bod ved kryddermarkedet i Istanbul

Det går knapt en uke uten at spørsmålet kommer. Ofte er det en oppfordring, og ikke et spørsmål. Har du matkurs i Istanbul? Det burde du jo gjøre! Og nå gjør jeg det!

Oppdatering! På grunn av Covid-19-pandemien, er denne turen avlyst. Så lenge det er trygt å reise, vil ny tur bli satt opp for høsten 2021.

Og det blir ikke bare matkurs, heller. Gjennom fire hele dager får du oppleve Istanbuls historie og tyrkisk matkultur fra innsiden fra morgen til kveld.

Turen arrangeres av Escape Travel, Norges største ruteflybaserte turoperatør. Og jeg skal altså delta! Sammen skal vi gå gjennom matmarkeder, fra det ikoniske kryddermarkedet til matmarked på den asiatiske siden. Du blir selvfølgelig også oppleve Istanbuls høydepunkter – majestetiske Hagia Sofia, vakre Bosporus, det myldrende livet i Grand Bazaar. En liten vandretur i gatene til mitt eget nabolag Balat blir det også.

Innimellom slagene skal vi spise spennende, variert og – ikke minst – knallgod tyrkisk mat fra alle landets regioner. Jeg velger ut både restaurantene og hva vi skal spise – og jeg lover at det blir bra!

escape-travel-matreise
Faksimile: Escape Travel. Klikk bilde for å lese hele det inspirerende reiseprogrammet!

Også skal du selvfølgelig få prøve selv. Med ingrediensene og inntrykk i hånd, skal vi bruke en formiddag på kjøkkenet, og sammen lage noen av mine favoritter fra det tyrkiske kjøkken.

Hørtes dette ut som noe for deg? Kanskje en vennetur, en tur med mor, far, sønn eller søster?

Les hele programmet (jeg lover deg masse inspirerende lesning) hos Escape Travel, som står bak denne turen.

Sees vi i Istanbul i oktober?

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Hør på sesong 2 nå!

Annonse (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisen var riktig 2.2.21, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos hhv. ARK og Norli etter at du klikker lenken.

Annonse (Hvorfor?)
Annonse (Hvorfor?)

Flere oppskrifter & historier i mine bestselgende bøker

* Prisen var riktig 2.2.21, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos hhv. ARK og Norli etter at du klikker lenken.

5 kommentarer

 1. Åh! Det hadde vært så utrolig kult! Jeg kan ikke de datoene, men krysser fingre for at du gjentar dette snart!

 2. «Kanskje en venninnetur, en tur med mor, søster eller datter?»

  Eller en sønn. (eller mann, far/kompis for den saks skyld.) Jeg har tre barn, to jenter og en gutt, og det er definitivt min sønn som er mest interessert i matlaging. 🙂
  Innser at jeg pirker nå.. Bloggen din er forøvrig fantastisk og jeg har kjøpt begge bøkene.

  1. Det har du helt rett i! Det er riktignok en klar overvekt kvinner både som leser bloggen og er med på slike turer, men bare dess mer grunn til å inkludere mangfoldig i annonsen. Her har jeg vært altfor slapp! Skal få rettet opp teksten litt 🙂 Tusen takk!

 3. Så bra! Kanskje terskelen for å melde seg på blir lavere for menn hvis det ikke oppfattes som et tilbud primært rettet mot kvinner.

  Takk ellers for en flott og velskrevet blogg som jeg har mye glede av. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Dette innlegget er merket som annonse fordi det er skrevet som en del av et samarbeide med Escape Travel. Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør, og skreddersyr spesialreiser innenfor elvecruise, rundreiser, sportsreiser, kor- og korpsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser og drømmeferien for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring