Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul

Et nyoppusset kjøkken

Et kjøkken i Istanbul

Nye forsider og noen nye skrifttyper og farger. Men innholdet er som før – og på akkurat samme sted.

Synes du bloggen ser litt annerledes ut siden sist du var innom, har du helt rett. Jeg har nemlig brukt påsken på å pusse opp litt!

En blogg skal først og fremst være brukervennlig og lett å finne frem i, så de store forandringene er det ikke. Her er det som er nytt:

Meny og søkefunksjon samles på ett sted

Menyen og søkefunksjonen er flyttet til øverst på siden. Der blir de også sittende, uansett hvor mye du skroller nedover. Selve menyen er forenklet, med færre valg og alt samlet på ett sted. For å komme tilbake til forsiden, må du nå klikke på logoen.

Ny forside

Jeg har ryddet ordentlig på forsiden. Det lå veldig mange forskjellige elementer der, og de færreste var særlig interessante for faste lesere. Som før ligger de nyeste blogginnleggene helt øverst, etterfulgt av litt informasjon om bloggen. Resten er derimot helt nytt – og vil forhåpentlig gi en mer brukervennlig og spennende forside

  • Mest populære innlegg – dette viser de mest leste innleggene på bloggen det siste døgnet
  • Oppskrifter – direktelenker til de forskjellige arkivsidene på bloggen, så du enkelt kan finne noe spennende i arkivet
  • Siste ukemeny – Her finner du oppskrifter fra siste ukemeny

Nye underforsider

Jeg har også laget fire helt nye underforsider. Disse finner du lenke til både i menyen og fra forsiden. Forhåpentligvis blir det nå enda lettere å finne inspirasjon i arkivet. Her finner du de siste og de mest populære oppskriftene for de respektive temaene. Særlig vegetarianere og veganere vil kunne dra nytte av disse forsidene. Blant annet finner du lenker til alle vegetariske/veganske oppskrifter som inneholder bestemte ingredienser, som for eksempel kikerter eller tahini. Ta en titt på de nye forsidene her:

Jeg har også laget en egen side med informasjon om boka mi. Del den gjerne med venner og bekjente du tror kan ha interesse av den! Siden finner du her: «Hummus & granateple».

Nye skrifttyper og farger

Etter å ha vært i svart/hvitt siden starten, har bloggen nå fått logo i farger. Jeg liker den kjempegodt!

Den oppmerksomme har kanskje også allerede lagt merke til at jeg har byttet skrifttype for overskriftene. Ikke bare ser de nå penere ut (synes jeg, i alle fall!), men lesbarheten skal også være bedre, særlig for oppskriftene og ukemenyene. Jeg er blitt veldig glad i blåtonene som brukes i boka, så jeg har også tatt dem inn enkelte steder hvor alt tidligere var svart/hvitt.

Kommentarfeltet er fikset

Mens jeg jobbet med dette, oppdaget jeg at det er noe feil med kommentarfeltet. Det forklarte plutselig hvorfor det har vært så stilt på den fronten de siste månedene. Per 3. april 2018 er dette nå ordnet, og kommentarfunksjonen fungerer igjen!

Håper du vil trives med det nye designet og de nye forsidene!

Logo for Vaffel - en podkast om mat

Hør på sesong 2 nå!

Annonse (Hvorfor?)

Mine bøker

* Prisen var riktig 7.11.20, men kan endres når som helst. Du betaler prisen som vises hos hhv. ARK og Norli etter at du klikker lenken.

Annonse (Hvorfor?)
Flere oppskrifter som dette i min nye bok 👇
Flere historier som dette i min nye bok 👇
Omslag for Aubergine og tahini av Vidar Bergum

«Fargerikt og inspirerende​»

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyst på noe annet?

Hva har du lyst på?

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke siden aksepterer du dette. Personvernerklæring